STORYTELLING

STORYTELLING

LOVE TALES

Een verhaal vertellen op één van de mooiste dagen van jullie leven. Een verhaal vertellen over jullie leven. Het is een bijzondere opgave. Een opgave waar veel liefde, creativiteit en woorden voor nodig zijn.


Onze storytellers / ceremoniesprekers hebben stuk voor stuk een professionele achtergrond.

Met jarenlange ervaring weten zij telkens elk verhaal heel persoonlijk te maken. Want iedereen is uniek.


Bij ons zal geen enkel verhaal hetzelfde klinken. Persoonlijkheid is voor ons heel belangrijk. Onze storytellers / ceremoniesprekers  hebben dan ook een groot luisterend oor. Om naar jullie levensverhalen te luisteren. En naar die van jullie familie en vrienden.


Een mooi verhaal over jullie relatie, kennismaking, aanzoek, familie, vrienden,... onze ceremoniespreker weet er een prachtige huwelijksceremonie van te maken.


BABY TALES

Mooie woorden over de eerste blik naar mama en papa, de eerste geluidjes, de eerste gevoelens,... onze storyteller vertelt de eerste herinneringen over jullie prachtige kindje op de babyshower of doop.


MEMORIES

Een prachtige verhaal over een mooi persoon, de liefde die hij/zij kende en gaf, de herinneringen die altijd zullen blijven, ... onze ceremoniespreker schrijft jullie afscheidsceremonie die jullie altijd bij zal blijven.


STORYTELLING

© Copyright 2020 . All Rights Reserved.

www.unebellehistoire.be

CONTACTEER ONS 


info@unebellehistoire.be


UNE BELLE HISTOIRE

 STORYTELLING FOR YOUR WONDERFUL MOMENTS